Referanser

Dette er hva ulike kunder sier om oss:

«Etter flere års samarbeid med Come On Travel kan vi ikke tenke oss å bruke noen andre enn dette flotte teamet! De som jobber på Come On Travel AS er ikke bare vennlige og raske, men de er kunnskapsrike, dyktige, effektive og utrolig hjelpsomme.»

«Come On Travel er raske til å svare, korrekte, konkurransedyktige på pris og hyggelige. Det er en fryd å jobbe med dem!»

«Har benyttet Come On Travel i flere år. De er pliktoppfyllende, ryddige, nøyaktige og raske. Alltid like hyggelige enten man ringer eller sender mail. De finner de beste løsningene og de beste prisene til en hver anledning. Kan virkelig anbefales!»

«Som arrangør av turer til Italia, trenger jeg en pålitelig samarbeidspartner som kan skaffe meg flybilletter til turene mine. Come On Travel har full oversikt over flyselskapenes betingelser, og de minner om og passer på alle tidsfrister. Jeg setter stor pris på den personlige oppfølgingen jeg får her.»

«Vi er veldig fornøyde med Come On Travel: Alltid god service, raske, behjelpelige, og med blide, hyggelige medarbeidere. Det er en stor trygghet i å bruke dem. De kjenner oss og vi kjenner dem.»

«Come On Travel er vår pålitelige og dyktige samarbeidspartner i en hektisk hverdag.»

Ring oss gjerne om du vil vite mer om våre kunder, hvordan vi jobber med dem og hvordan du kan jobbe sammen med oss!

Daglig leder Berit Støydal treffer du på telefon 67 80 87 50.

 

%d bloggere liker dette: