Ansatte

Berit startet Come On Travel AS i 2001 etter lang fartstid i reiselivet. Først som reiseleder for Star Tours solglade turister i 1988-89, og etter hvert som avdelingsleder for ruteflyavdelingen i samme firma. Noen år i Østerås Reisebyrå og perioden med å etablere Smart Club Travel gav nyttig erfaring før eget firma ble etablert. Berit er daglig leder, håndterer økonomi og det administrative. I tillegg er hun aktiv med gruppebestillinger og oppfølging av disse. Hun er også IATA-sertifisert. Berit er opptatt av at Come On Travel AS skal være den beste og mest effektive løsningen for deg som arrangerer gruppeturer med fly.
Anne gikk rett fra studier på Norsk Reiselivsskole til jobb hos Braathens SAFE i 1997. Der var det håndtering av flybilletter i inn-  og utland som gjaldt. Karrieren utviklet seg videre i byråer som Travelnet Solli Reisebyrå, Tourbroker Reisebyrå, Feriehus Europa, Viking Reiser og HRG. Her fikk hun erfaring som reisekonsulent for både individuelle reisende og grupper. Hun satte sammen pakketurer, gjorde refusjoner og BSP. I 2011 begynte Anne hos Come On Travel AS hvor fly og de beste flightene for våre kunder igjen står i sentrum. Anne er IATA-sertifisert.
Britt Mari har lang og bred erfaring innenfor reiselivsbransjen. Hennes karriere strekker seg helt tilbake til 1986, da hun jobbet som reiseleder for Star Tour på solfylte, spanske destinasjoner. Tilbake i Norge har Britt Mari jobbet for ulike reiselivsbedrifter som Lillehammer hotell, Star Tours Hovedkontor, Bennet reisebyrå/Via Winge Hamar og Via Lysaker. I 2004 begynte hun hos Come On Travel AS hvor hun med stødig hånd følger opp flyseter som snart skal fylles med våre kunders reiseglade passasjerer.
Stine har jobbet i reiselivsbransjen siden 1996. Hun startet hos Nyman & Schultz som juniorkonsulent og jobbet seg opp der. Hun har også jobbet i byråer som Via Flyspesialisten og MyPlanet. Før hun begynte hos Come on Travel i 2017 hadde hun over 10 år fartstid hos Aircontact/Flyservice, som var en General Sales Agent for flyselskaper i Norge. Hun jobbet der mot flyselskapene de representerte med booking (grupper og individuelle), billettering, agent support, rapporteringer og BSP. Denne erfaringen har gitt Stine et godt grunnlag for våre kunder, da hun har bred erfaring til å takle det meste.
Beathe har jobbet i bransjen siden 1994, og startet karrieren hos Braathen Safe. Hun jobbet på billettkontoret for Airtour 1998-2000, og hos Ticket Ferie i Sverige og Norge som reisekonsulent 2000-2013. Hun jobbet med pakketurer, håndterte onlinebestillinger, refusjoner og BSP. Fra 2013-2016 var hun på tariffavdelingen hos HRG Nordic. I 2016 reiste Beathe med sin familie til Texas. Hun flyttet hjem til Norge sommeren 2019 , og da startet hun å jobbe hos Come On Travel. Beathe er IATA-sertifisert.

 

 

%d bloggere liker dette: